Reviews

Trekkershut Fuut

Rated 5 out of 5
24 augustus 2021

Heerlijk lang weekend doorgebracht in de trekkershut Fuut. Huisje is prima ingericht met veel extra’s. Goede slaapmogelijkheden en een mooie badkamer. Vooral met een boot is het daar leuk vertoeven. Vanuit de Drechtoever zijn er veel mooie tochten te maken in de wijde omgeving. Naast het huisje is een haventje beschikbaar waar de boot makkelijk kan aanmeren. Alles bij elkaar is het ons uitstekend bevallen en zeker voor herhaling vatbaar,

Avatar for George Keyzer
George Keyzer

Samen maar toch apart

Rated 5 out of 5
21 juni 2021

Juni 2021. Vier huisjes gehuurd voor lang weekend. Jaarlijks gaan wij met onze 4 kinderen een weekend weg. Maar zij hebben bijna allen een partner en inmiddels twee kinderen en één op komst. Nu had ieder zijn eigen huisje, maar kwamen samen bij huisje twee Smient om gezamenlijk te sporten, luieren, eten etc. Heerlijk genoten van de natuur. Gevaren met onze sloep, op de sup, en gefietst door de polder. Schaapjes en geitjes geaaid met de kleinkinderen. Avondeten gehaald bij de lokale horeca. Weer was wisselend, maar daar paste wij ons op aan. Huisjes van alle gemakken voorzien. Voor ieder een aanrader!

Avatar for Familie Blijleven
Familie Blijleven

Grandioos!

Rated 5 out of 5
6 juni 2021

We hebben samen met vrienden 2 huisjes gehuurd. Prachtig plekje in de natuur met de hele dag de zon om ons heen. Aan alle kante leuke zitjes zodat je met mooi weer de hele dag buiten kunt zitten. Zwemwater voor de deur met een trapje om weer op de kant te klimmen. Met onze boot naast het huisje echt een top plekje. Leuke vaartochtjes gemaakt via de Amstel naar Amsterdam, naar Aalsmeer via de Westeinder plassen, Rondje over Kager plassen en het Braassemermeer. Ook heerlijke fietstochtjes gemaakt! Echt een aanrader. Hans en Nel kwamen zelf een ventilator brengen omdat het kwik wel erg hoog op liep! We hopen zeker terug te komen!

Avatar for Heleen
Heleen

Superplek aan het water

Rated 5 out of 5
19 maart 2021

Dit is onze favoriete stek aan het water. Om te zwemmen of met de sup. Al veel keren terug geweest met ons gezin. Heerlijk huisje. Heel schoon, goede bedden en complete inventaris. Eigenaren Hans en Nel zijn heel hartelijk en gastvrij. Een aanrader.

Avatar for Marieke Bos
Marieke Bos

Leuk huisje, prachtige ligging t.o.v. de rivier de Drecht, in het groen. Heel rustig. En ja, in de buurt van Schiphol dus dat hoor je af en toe

Rated 5 out of 5
23 februari 2021

We hebben hier een paar heerlijke dagen doorgebracht. Het huisje is werkelijk van alle gemakken voorzien. En in plaats van vier kopjes, borden en bestek is er heel veel servies. Want dan heb je ook pas plezier van je vaatwasser, dat soort details zijn belangrijk. En een paar koffiepads, afwasmiddel, kortom aan alles is gedacht. Smetteloos schoon en prima bed. De gastvrouw en heer kwamen ook even langs om te zien of alles naar wens was. Allemaal heel vriendelijk en hartelijk.

Avatar for Michiel van Kleef
Michiel van Kleef