Reviews

Superplek aan het water

Rated 5 out of 5
19 maart 2021

Dit is onze favoriete stek aan het water. Om te zwemmen of met de sup. Al veel keren terug geweest met ons gezin. Heerlijk huisje. Heel schoon, goede bedden en complete inventaris. Eigenaren Hans en Nel zijn heel hartelijk en gastvrij. Een aanrader.

Marieke Bos

Leuk huisje, prachtige ligging t.o.v. de rivier de Drecht, in het groen. Heel rustig. En ja, in de buurt van Schiphol dus dat hoor je af en toe

Rated 5 out of 5
23 februari 2021

We hebben hier een paar heerlijke dagen doorgebracht. Het huisje is werkelijk van alle gemakken voorzien. En in plaats van vier kopjes, borden en bestek is er heel veel servies. Want dan heb je ook pas plezier van je vaatwasser, dat soort details zijn belangrijk. En een paar koffiepads, afwasmiddel, kortom aan alles is gedacht. Smetteloos schoon en prima bed. De gastvrouw en heer kwamen ook even langs om te zien of alles naar wens was. Allemaal heel vriendelijk en hartelijk.

Michiel van Kleef

We hebben genoten!

Rated 5 out of 5
21 februari 2021

Met prachtig mooi weer aan het water ontbeten… wat wil een mens nog meer? Nette huisjes, ruim , schoon en gezellig ingericht. Compleet inventaris . Het ontbrak ons aan niks! Wij komen zeker nog eens terug.

Daan en Dieny

Volledig ontspannen met een heerlijk uitzicht

Rated 5 out of 5
21 februari 2021

2020 mochten/konden we er 2x keer verblijven. Eén keer in huisje 4 de Bergeend en een keer in huisje 2 de Smient. Beide huisjes netjes en goed verzorgd! Wij kwamen met de boot en beide keren werden we vriendelijk verwelkomt door Hans en Nel. Het uitzicht is echt geweldig en je hebt af en toe leuk een eendje wat voorbij wandelt. Zeker weten een aanrader voor iedereen die even heerlijk uit wil in eigen land.

Germa Kreuk